Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, пише Тема Спорт“.

...
Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, пише Тема Спорт“.
Коментари Харесай

Томаш приключил с Локо?

Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, пише „ Тема Спорт “. Днес по обяд треньорът е имал среща със притежателя Христо Крушарски, на която двамата са имали огромен скандал.
Прочетете още
Причината е, че експертът в няколко свои изявленията след мачовете на отбора показва противоречие с клубната политика. Вчера след загубата от Лудогорец той подсказа, че не утвърждава удължаването на контракта на Мартин Луков. Томаш означи, че има дисбаланс в процесите на „ Лаута “, тъй като анонсите били за налагане на млади футболисти.

Макар че неотдавна наставникът подписа нов двугодишен контракт с черно-белите, по-късно в връзките сред двамата настъпи сериозен раздор. В изявление пред „ Тема Спорт “ Крушарски атакува обществено младия експерт. Конфликтът е ескалирал през днешния ден и съвсем несъмнено ще докара до разлъка сред двете страни. Сутрешната подготовка на смърфовете е била водена от помощниците на Томаш.

Последният мач на Локо Пд за сезона е против ЦСКА в неделя. Сигурно е, че на пейката на черно-белите ще бъде Христо Колев-Бащата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР